dilluns, 30 de juliol de 2012

Via Ramon de Semir a la Miranda de Sant Pere

21/07/2012
Aquests dies, ja proper sa les vacances, la majoria dels companys estan "missing in holidays" i la veritat no tenia ni pensat anar a escalar però l'ncombustible del Guillem Arias em truca i em diu que si surto a escalar? i jo que no se dir que no...
Quedem com sempre sense res en vista i li dic d'anar a la Miranda de Sant Pere que està, no se si en la Regió dels Gorros o a la Plantació, a fer una via del Masó de nova fornada i a més es un lloc que jo no he estat. No portem ressenya però com el Guillem en poc temps ha obert tres vies en aquesta roca, diu que ho te controlat. Sortim del "Funi" i comença a caure gotetes que duren poquet i en vint minuts arribem a peu de via.

1er llarg IV un pont de roca i diuen que 50 metres. Hem aprofitat un parell de parabolts de la via La Piula
Començo per placa ajaguda una mica trencada fins avis-tar un pont de roca. Continuem amb tendència a la dreta aprofitant forats i petites fissures per posar algun friend petit i un que altre tascó. Arribem on s'ajunta amb la via ˘La Piula" i sense pensar gaire, aprofito un parell de parabolts d'aquesta via. Coi! si hi som per que no aprofitar-los... Tot seguit ja es torna més fàcil i arribem a la reunió molt còmoda als peus d'un desplom.

2on llarg III i IV un pitó i diuen que 50 metres
Surt el Guillem amb passos fàcils en clar flanqueig a la dreta per resseguir tot el llarg una fissura en diagonal que ens portarà a la reunió. en aquest llarg podem posar friends i tascons. Llarg fàcil però molt bonic d'escalar.

3er llarg III i IV net i uns 25 metres
Be aquest llarg ha sigut collita pròpia. L'he batejat com a variant... MASO-QUISTA perquè no hem sortit per on va la via. Surto de la reunió i no veig res. el guillem diu que li sembla que es per l'esquerra... Jo miro i remiro i com no portem ressenya no ho veig clar i el meu "raro instinto del homble blanco" em diu que pugi reste a munt. Així ho faig, però no l'encerto i faig aquesta variant de sortida En aquest llarg he posat un friend i un merlet d'aquells de pel.licula.

Be, no hem fet la via original però no ha estat malament i com el dia no pinta gaire be, bufa vent i el cel està tapadot aprofitem i fem la via del Guillem, "La Gateta" quer es una "arrasmpicare divertindosi" per passar l'estona i fer alguna grimpada més, que som uns "ganes"... i dos vies noves més per la cole!

Ah! jo no he portat càmera de fotos i el poble Guillem no ha sortit en cap escalant. Demano disculpes a les multíssimes seguidores que té i que no podran delitar-se admirant com escala, au, adéu si au!

El primer llarg
L'espectacular segon llarg
Navegant per... la variant del tercer llarg
Surt o no surt l'ocellet? si, sembla que si

Cercar en aquest blog

Seguidors

Arxiu del blog

Dades personals

La meva foto
Barcelona, Catalunya, Spain
Vaig començar a enfilar-me per les muntanyes l'any 1976 i un cop que vàrem fer la travessa del Montseny, el setembre del 77, pujant el Matagalls des de Sant Marçal, la visió de les Agudes i la seva cresta dels Castellets, em va captivar. Llavors interiorment vaig saber que algún dia pujaria a lloms d'aquella cresta. Un anys i mig més tard vaig fer la meva primera escalada a Montserrat. Va ser el 17 de febrer de 1979. Des de llavors, per poc que pugui, vaig amb els companys a escalar, caminar, o pujar cims, que junt amb ells es el que més m'agrada.