diumenge, 15 de març del 2015

Repetició de la via El cap i el passarell a Montanissell

7 de març de 2015
Des de l'ultim cop que vàrem anar a Riglos, en Santi m'ha demanat que el porti a escalar uns quants cops, dons li ha tornat a agafar "gustet" a l'escalada després de més de dotze anys d'estar inactiu. He pensat en una via que li farà gràcia, EL CAP I EL PASSARELL A MONTANISSEL a la Serra de Sant Joan, una via llarga, i equipada en els llocs més compromesos son garantia de gaudir d'una jornada ben bona. Aquesta via ja serà el cinquè cop que la faig però no em canso de repetir-la així que aquests dissabte en Santi, en Joaquim i jo fem cap  al CAP I EL PASSARELL.

Tenim un anticicló i sembla ser que tindrem un dia d'allò més primaveral i sortim de Barcelona ben d'hora per arribar a la paret amb prou temps dons la via es llarga, ràpida però llarga i per una cordada de tres no estarem menys de 4 o 5 hores. La tornada com sempre la fem per la pista, lmolt llarga, del darrera de la paret que ben be son d'hora i mitja a dos hores de caminar. Quan som d'alt del cim gaudint d'unes vistes espectaculars, veiem que hi ha un Land Rover amb un operari mirant les antenes de dalt del cim i fem la conyeta de que ens podria baixar... be fem material ens posem el calçat de caminar i prenem la pista de baixada que xerrant, xerrant s'ens farà curt el llarg descens mentre l'operari segueix treballant. Quan portem, tot just, cinc minuts caminant escoltem que baixa el Land Rover, mirem a munt i si, està baixant. Nens, fem dit que igual te bon cor i ens para. Poder al ser un vehicle oficial no ho pot fer, no? s igual fem-ho. No va fer falta, el xaval del vehicle es para i diu que si ens porta... "A bodes ens conviden"!!! Els tres pugem rapits con a llamps i anem fent la xarrada amb al conductor. Al poc de menys de mig hora ja som un altre cop on em deixa el cotxe Se'ns a fet curta la baixada!!! I això que vàrem mentalitzar al Santi de que la baixada era un "rotllo" monumental i mireu per on,  el que ens hem trobat.

Un dia fantàstic per una companyia fantàstica

Escalada realitzada per: Santi Guerra, Joaquim Llòria i Joan Prunera

Un recull de les fotos de la jornada












Cerca de vies

Seguidors

Arxiu del blog

Dades personals

Barcelona, Catalunya, Spain
Vaig començar a enfilar-me per les muntanyes l'any 1976 i un cop que vàrem fer la travessa del Montseny, el setembre del 77, pujant el Matagalls des de Sant Marçal, la visió de les Agudes i la seva cresta dels Castellets, em va captivar. Llavors interiorment vaig saber que algún dia pujaria a lloms d'aquella cresta. Un anys i mig més tard vaig fer la meva primera escalada a Montserrat. Va ser el 17 de febrer de 1979. Des de llavors, per poc que pugui, vaig amb els companys a escalar, caminar, o pujar cims, que junt amb ells es el que més m'agrada.