diumenge, 7 de març del 2010

Via 45 ANYS DESPRÉS a la Pastereta

7.03.2010            

Aquest diumenge les prediccions no son gens bones i decidim anar a la Pastereta dons ja fa tres setmanes que no surto degut, o al mal temps o a una "petita lessió" que em vaig fer al peu... engegant la punyetera vespa anant cap a la feina. Que li farem, així és la vida del "currante"

Arribem a peu de via, i ja la cosa s'està complicant. Fa mol de fret i fa vent, però avui no m'envaig cap a casa sense haver escalat!!!

La via que farem es una via que està en mig de l'Aresta Est i la via Blava o dels amics. No tinc cap referència de la via, nomès que està amb espits i xapes de ferro rovellat i fa reunió al mateix lloc que la via blava. La dificultat podriem dir que es tota de IV i amb spits pintats de groc (alguns)  i no es prodiguen gaire i costa de veure'ls.

Començo jo la primera, i deunidó el fret que fa. Mes o menys a la meitat es posa molt dret pero amb un canto brutal. El que passa es que tinc els peu i les mans gelats i tot sembla mes dur del que es. Arribo a la R i puja Joaquim renegant, tambe del fret.

El segon llarg es per al Joaquim. Mentre puja cada cop estic mes gelat i tot just quan arriba a la R i em diu que pugi, qüasi no em puc moure de la R, estic tot encarcarat. Total que arribo a la reunió i tenim que desgripar un tros fins el rappel de la via blava i no us podeu imaginar el que m'acostat desgrimpar els set o vuit metres fins al rapel!!!

En fi, rapel de 50 metres fins al peu de la via blava i despres un altre de 15 fin al peu de la nostra via... i cap a casa que estem fotuts de fret. Teniem que haver sortit el dissabte!!!

El primer llarg
El Joaquim al primer llarg
El rapel de baixada

Cerca de vies

Seguidors

Arxiu del blog

Dades personals

Barcelona, Catalunya, Spain
Vaig començar a enfilar-me per les muntanyes l'any 1976 i un cop que vàrem fer la travessa del Montseny, el setembre del 77, pujant el Matagalls des de Sant Marçal, la visió de les Agudes i la seva cresta dels Castellets, em va captivar. Llavors interiorment vaig saber que algún dia pujaria a lloms d'aquella cresta. Un anys i mig més tard vaig fer la meva primera escalada a Montserrat. Va ser el 17 de febrer de 1979. Des de llavors, per poc que pugui, vaig amb els companys a escalar, caminar, o pujar cims, que junt amb ells es el que més m'agrada.