dijous, 4 de novembre del 2021

Vies EL NIÑO DE LOS PEINES a la Formiguera i ESPERÓ CILINDRET al Triangle, Sant Llorenç de Mongai

Dissabte 16 d'octubre de 2021

Dos propostes per passar el dia amb una escalada sense gaire dificultat i divertida son aquestes vies en la zona d'escalada tant popular de Sant Llorenç de Mongai

El Niño de los Peines

Via un tant rebuscada, igual que la seva veïna, amb roca força sanejada i tota equipada amb parabolts.

1r llarg: IV, IV+,V, V+, IV+ i IV, uns 6 parabolts i un clau en uns 25 metres
Comencem per un esperó un tant relliscos, la roca no es agradable. Sempre amb tendència a la dreta a cerca la part vertical on trobarem la màxima dificultat i que al final decau per entrar en una còmoda reunió.

2n llarg: III i IV uns 6 parabolts en uns 25 metres
Llarg sense cap interès de dificultat. Sortim de la reunió facilment sempre per plca bruta  i molt fàcil. Els darrers metres son un xic més verticals i amb una mica més de dificultat.

Ara canviem de lloc i ens apropem a la també popular "Piràmide del Cilindre"

L'Esperó del Cilindret

Via prou assequible i divertida que recorre un bonic esperò amb roca de difents tipus. Tota equipada amb parabolts.

1r llarg: IV+,V, IV i III uns 8 expansions en uns 25 metres
Ens situem als peus d'un diedre que no inspira comfiança però la roca, tot i que sembla dolena, no ho es. Pugem pel diedre vertical i quan ens barra el pas un ressalt el superem per l'esquerra i seguim per plaques tombades on va decreixen la dificultat. La eunió es en un relleix prou còmode

2n llarg: III i IV uns 6 parabolts en uns 25 metres
Llarg sense cap interès de dificultat. Sortim de la reunió facilment sempre per plca bruta  i molt fàcil. Els darrers metres son un xic més verticals i amb una mica més de dificultat.

Dues vies per passar l'estona. Més informació aquí:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cerca de vies

Seguidors

Arxiu del blog

Dades personals

Barcelona, Catalunya, Spain
Vaig començar a enfilar-me per les muntanyes l'any 1976 i un cop que vàrem fer la travessa del Montseny, el setembre del 77, pujant el Matagalls des de Sant Marçal, la visió de les Agudes i la seva cresta dels Castellets, em va captivar. Llavors interiorment vaig saber que algún dia pujaria a lloms d'aquella cresta. Un anys i mig més tard vaig fer la meva primera escalada a Montserrat. Va ser el 17 de febrer de 1979. Des de llavors, per poc que pugui, vaig amb els companys a escalar, caminar, o pujar cims, que junt amb ells es el que més m'agrada.