divendres, 19 de juliol del 2019

Deu anys del blog El col.leccionista de Vies

19 de juliol de 2009 - 19 de juliol de 2019
Ja fa deu anys que vaig començar a crear aquest blog sense tindre gaire be les coses massa clares, de com funcionava tot això, de que serviria, quin profit tindria... Al llarg d'aquests deu anys he ant polint-lo de mica en mica i procurant sempre ser lo més "honest" possible, tot i que molts cops he estat temptat en "llençar la tovallola" però el fet de que, poc o molt, la gent i els amics m'animent a continuar, fa que m'engresqui en cada escalada nova que faig, o que fa anys que no la he repetit. Se que, no a tot hom, li deu semblar be el que faig però si hi ha un mínim d'usuaris que els agrada, em doncs per satisfet.
Al llarg de 40 anys d'excursions, escalades i ascensions, han estat plenes de victòries, però també de frustracions i aquestes han fet que molts dels reptes que tenia pendents, els hagi arraconat definitivament. Tant sols el temps, la motivació i els companys faran que allò que desitgi es faci realitat, sempre gracies a ells i a tot això, vull agrair a tots els companys-es que al llarg d'aquests deu anys m''han acompanyat compartint corda i anhels, sense ells tot aquest blog, les explicacions i la confecció de les ressenyes, mai haurien estat possibles.
El meu agraïment a: Agustín Pérez (Suga), Joaquim Llòria, Jesús Rodríguez, Joan Asín, Dídac García, Albert, Llorenç Lledó, Santi Guerra, Henedina Pérez, Ricard Rofes, Guillem Arias, Joan Marc Griñán, Jordi Calabuig, Viçens Nin, Ramir Aparisi, Laura Falcó, Juan Carlos Fernández, Joan Pera, José Walero, Jordi Joan Garcia (Persiana), Montse Perez, José María Camacho, Cristina Montiel, Joan Casado, Eduard Guiménez (Escaltroncs), Jordi Ceballos (Rocacalenta), Feliu Vilella, Jordi Fernàndez, Felix Garcia, Joan Baraldés, Pere-Joan Bosch, Montserrat Llacuna, Llorenç Vallés, Wolgang Steinherr, Miquel Jordan i sobre tot a Alfred Ruiz Aranda (Chufi) del que vaig aprendre a escalar, Josep Miró Molina en qui vaig fer les meves millors escalades a Montserrat i a Balbino López Méndez, el meu gran i millor amic que he tingut a la muntanya. Les meves disculpes als que he omes involuntariament, no ha estat volent fer-ho.
Gracies a tot per seguir aquest blog. Ah, per cert, a veure si us reconeixeu a les fotos els que sortiu.
Sabreu trobar on es en Wally...?


15 comentaris:

  1. Moltes felicitats per aquest aniversari i moltes gracies per la teva feina, de la que mols ens aprofitem.
    Marià

    ResponElimina
  2. Moltissimes felicitats i tambe moltes gracies per la info! Rep una forta abraçada!!

    ResponElimina
  3. Enhorabona Joan, se el difícil que és mantenir la motivació i il.lusió per continuar el blog, t'encoratjo a seguir, molta gent et seguim i mira per on avui hem ft servir una ressenya teva, gràcies !

    ResponElimina
  4. Enhorabona Joan. Gràcies pel bloc tant bo que has parit. Fins a la propera escalada.

    ResponElimina
  5. Blog de referència pels escaladors, naltros ens hem guiat molts cops per las teves propostes i ressenyes.
    Sugerencia = continua amb el blog, no ho dubtis, es més, afegeix li noves opcions si cal.
    Gràcies.
    Salutacions.
    Lo Piolet

    ResponElimina
  6. En hora bona Joan i gracies per les resenyes, son tot un referent de calitat i honradesa

    ResponElimina
  7. Enhorabona per aquests deu anys de servei a la comunitat dels escaladors.
    Té un gran mèrit, i et mereixes un reconeixement per part de tots nosaltres.
    Una forta abraçada, amic Joan!!!

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats, moltes gràcies per la feina i ànims pels propers 10 anys!!

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats, Joan, per aquests deu anys de blog!!
    La constància, la bona feina, la dedicació es la clau per mantindre-ho i tú, d'això, en tens molt.
    Molts petons.

    ResponElimina
  10. He de reconèixer el merit que té continuar el blog durant 10 anys. Jo no he tingut tana constància ni paciència. És una bona currada.
    Ànims i segueix currant incansablement que la gent està esperant setmana rere setmana les teves ressenyes i piulades.
    Moltes felicitats!

    ResponElimina
  11. Gràcies Joan per haver-nos proporcionat unes excel·lents ressenyes d'escalada!!!!

    ResponElimina
  12. Nomes agrair-te la teva feina i moltes felicitats.

    ResponElimina
  13. Moltes gràcies Joan per tantes i tan excel·lents ressenyes d'escalada

    ResponElimina
  14. No ens coneixem, però només volia fer-te arribar que la teva feina altruïsta fent ressenyes i descrivint vies possibilita que desconeguts com jo visquem dies fantàstics d'escalada a la muntanya. Merci

    ResponElimina

Cerca de vies

Seguidors

Arxiu del blog

Dades personals

Barcelona, Catalunya, Spain
Vaig començar a enfilar-me per les muntanyes l'any 1976 i un cop que vàrem fer la travessa del Montseny, el setembre del 77, pujant el Matagalls des de Sant Marçal, la visió de les Agudes i la seva cresta dels Castellets, em va captivar. Llavors interiorment vaig saber que algún dia pujaria a lloms d'aquella cresta. Un anys i mig més tard vaig fer la meva primera escalada a Montserrat. Va ser el 17 de febrer de 1979. Des de llavors, per poc que pugui, vaig amb els companys a escalar, caminar, o pujar cims, que junt amb ells es el que més m'agrada.